Når veien er som et eventyrIngen trafikk, bare lyd av natur. Ingen farer som lurer, skoleveien til frøken strøken er et eventyr. Hun har kanskje 400 meter å gå før hun kommet til stedet hvor minibussen plukker opp henne og to nabobarn. Langs veien stopper hun hos naboen og venter på de to andre, da kommer denne fine hunden og deler ut litt kos, eller....Faktisk ganske masse kos!!! 

Jeg oppfordrer stat og skoleeiere til å jobbe mot trygg skolevei for ALLE barn! Desverre ser jeg på nyhetene også i år at barn må ferdes langs veier med 80 sone uten gangsti og slik skal det vel ikke være? Ingen har råd til å miste et barn fordi det bare skulle gå til skolen?!

#skolevei #elev #tryggtrafikk #gåtilskolen #gå #skole  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits