Bla, bla ukeblad!Det slår liksom aldri feil! Så snart vi setter foten inn i et nytt år så kommer disse overskriftene. Nå skal juleflesket av!

Etter den søte kløe kommer den sure svie, nå må vi tenke fremover og huske at det kommer en sommer og med den kommer sol og strandliv, sommerkroppen 2017 må klargjøres og det er sikkert bare å begynne nå.

Blir bittelitt irritert over hvor forutsigbare ukebladene er, det går nesten an å gjette seg til forsiden og overskriftene alt etter hvilken uke og sesong vi befinner oss i, dette kan vel ikke gjøre susen for å få flere lesere ?

Skal jeg slanke meg så er det helt sikkert ikke i en av disse ukebladene jeg søker for å finne tips, der vil jeg heller lese om noe annet.

#ukeblad #nedivekt #slankekur #media #hjemmet #norskukeblad #allers 

4 kommentarer

Kristine

03.01.2017 kl.02:05

Næsj, da - kakeoppskriftene kommer samtidig. Same procedure as every year. TAKK for påminnelsen, du! ;)

God natt ^^

Veronica Rona Thomassen

03.01.2017 kl.07:47

Kristine: kakeoppskrifter er det kronisk i ukeblader, helst hele hefter.

Ha en fin tirsdag, med eller uten kake :)

Vera Lynn

03.01.2017 kl.15:33

Jeg har prøvd alle disse super-slankekurene som ukebladene kommer med i januar. Har jeg gått ned i vekt, og ja da det har jeg å mange kilo også. Problemet er at de har sneket seg på igjen, nesten like fort som de kom av. Nei, skal man ned i vekt skal det planlegges, og man må bruke lang tid :o))

Veronica Rona Thomassen

03.01.2017 kl.16:00

Vera Lynn: Helt sant, det er vel de små hverdagsgrepene som må til, en langvarig livstilisendring. Det er ofte dietter en tyr til men så skal det ikke glemmes at det som regel ikke skal mer til enn bevege seg noe mer.

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits