Happy husmor angriper husarbeid ikledd hånkle

Fine, fine lørdagen! Jeg kjenner at et usedvanlig godt humør ruller rundt i skrotten, en sånn gromdag da alt ser lovende ut. 

Nesten i søvne etter jeg stod opp, begynte jeg med oppvask og vifte med filla, en rask dusj og støvsugeren ble angrepet, passe vill i blikket angrep jeg små nyfødte hybelkaniner og det mens jeg enda bare hadde et håndkle rundt meg. Det er kanskje en genfeil men jeg slapper ikke av og kan ikke sette igang med noe annet før kåken er passe på stell.

Handlet, fikk rasket med meg en ny lampe til den nye stua og vel hjemme møtte alle mine små meg. Små og små, tre av barna mine er voksne og gutta er 180++++ cm, men de er mine små uansett!

Det ble spill og pizza, skravling og smågodt. Da de dro fant jeg fram lampen og har nå fått den opp på veggen, jeg er fornøyd. Et steg i retning innredning.


 

Resten av kvelden skal jeg glo på tv og ta livet men knusende ro, kanskje lage en liste over ting jeg har tenkt å skaffe, som jeg på mirakuløst vis ikke husker når jeg er ute og gjør ærend. Litt sånn super surrehue av og til, jeg får skylde på fibrotåka!

#interiør #lampe 

 

 

2 kommentarer

07.01.2017 kl.21:58

Ønsker deg en flott kveld:))

Veronica Rona Thomassen

07.01.2017 kl.22:04

Anonym: Ditto!!

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits