En mini oase i stuaBegynnelsen av en liten oase i stuen, den nye stuen. Det går en del i lyse mdf plater men ellers har vi dratt takpanelet ned en hel vegg, jeg er elsker naturlige materialer. Panelet er lasert så det holder seg lyst.

Plantene står på hemsen, stuen er ikke helt i mål enda, rekkverk skal opp med tiden og så mangler en del lister. Siden alt ikke er ferdig har jeg ikke planer om å ta helt av men litt må jeg jo. 

#interiør #panel #mdf #planter #lampe #orkide 

6 kommentarer

Lisa Malene

10.01.2017 kl.18:21

Dette var så koselig! Prøver å innrede stua mi også til å ha liee oase-vibber, men syns det er vanseklig når vi har 3 meter høye, kritt hvite betongvegger vi ikke kan sette skruer i fordi vi leier. Men dette var jo litt av en inspirasjon. <3 Kanskje hengeplanter gjør susen.

Veronica Rona Thomassen

10.01.2017 kl.20:32

Lisa Malene: Disse hengeplantene har levd sitt hemmelige liv uten at de egentlig kom til sin rett, vi har også god høyde under taket, der kom ideen om å brekke av litt. Prøv du også, du finner sikkert en løsning ;)

Pernille

10.01.2017 kl.18:25

Så koselig det så ut :)

Veronica Rona Thomassen

10.01.2017 kl.20:33

Pernille: Takk! Var greit å få litt mer liv i nystua, nå gjenstår resten.

Vera Lynn

10.01.2017 kl.20:23

Dette så koselig ut :o)) Det har så mye å si for ei stue at man får inn litt grønne planter! Selv tror jeg at jeg har litt for mange, hihi!!

Veronica Rona Thomassen

10.01.2017 kl.20:38

Vera Lynn: Akkurat når det kommer til planter er det bedre med for mye enn for lite. Jeg har måttet nøye meg med hagen siden byggingen ikke har invitert til plantehold, men NÅ, nå skal det fylles opp!

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits