Tårepressa er aktivert! Farmen Balto aså......snufs!


 

Dogsled team of siberian huskies out mushing
Licensed from: PiLens / yayimages.com


Noe av det som rører meg er forholdet og samarveidbeid mellom mennesker og dyr. Du kjenner vel historien om Balto? Nei ikke farmen Balto men Balto som løp siste etappe i serumløpet og kom til mål i Nome/Alaska med livsviktig medisin i 1929, derav Balto i Disney filmen.

Mer om Farmen-Balto nede i innlegget ;)

Femund løpet startet idag, lengste hundespann løpet i sør Norge. Det slår ikke feil, jeg er helt Bjarne Brøndbo X-faktor  og blir tårevåt av å se disse hundene som gjør det de elsker aller mest, labbene som spenner fra sammen, side ved side som et team. 

Mine to "trekkhunder" duger ikke til å kjøre hundespann, MEN om jeg legger dem foran døra så stopper de trekken og da er dem trekkhunder mener nå jeg.

Men tilbake til Balto og denne gangen snakker jeg om Farmen Balto som ble så knyttet til Tore. Sitter jeg her foran tv og ser Vendela, Tore og Linni er på besøk i God Morgen Norge og hvem kommer løpende inn i studio? BALTO!!! Satte kaffen i halsen og tårepressa var igang. Etter det sørgelige farvel mellom Balto og Tore som ble vist fra Farmen Kjendis onsdag, var det som å se en klissete amerikansk film hvor gjenforeningen etter tap og savn avslutter filmen og det blir HAPPY ending, aaaw snufs asså!


Farvel, Balto. Noe så sørgelig da Tore fikk si farvel til den lille tassen som hadde diltet etter, kost på fanget og sovet sammen med han i flere uker. 
 


Gjensynet idag, en Happy Balto og en like Happy Tore, de to asså! Jeg mener bestemt at de hører til hverandre.


Sånt blir det snørr og tårer av asså, bare nevner det.

#balto #farmenbalto #farmenkjendis #tv2 #femundløpet #hundespann #hundeeier #hund #trekkhund #helt #samarbeid

 

2 kommentarer

Christina Larsen

10.02.2017 kl.15:04

Var veldig rørende å se dette på TV :-D Hehe. Di er jo så skjønne sammen!

Veronica Rona Thomassen

10.02.2017 kl.15:49

Christina Larsen: Ja de er det <3

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits