Hundene har HUNDELUS !!!!

Mine to små pelsdotter har oppført seg rart de siste dagene og akkurat i det jeg skulle sovne i går kveld slo det meg, HUNDELUS!!!

I vinterferien var vi på besøk hos en hund som hadde hatt hundelus, visstnok fått kur men likevel har altså mine små tasser tatt med seg en gavepakning hjem.

Idag tidlig ble det derfor avklart at sommerklippen skulle de få NU! Først Timmi, så Mia, det var på Mia jeg fikk bekreftet min mistanke, små krabater som har utført et terrorangrep.


Timmi, før bilde 😂 Han skjønner at en tur på badet betyr i det alle minste en dusj, nå ble det klipp oxo. Etter bilde har jeg ikke tatt men han ble kul (kommer)
 

Etter klipp ble det vask før jeg kastet meg over telefonen. Først til en venninne som virkelig har peiling på hund og hatt sin dose veterinærbesøk. Hun tipset meg om en dyrelege som holder til lokalt og det var nettopp han som ble en reddende engel. Over tlf fikk jeg forklare situasjonen og straks ringte han inn en resept på lusemiddel.

På apoteket var de så hjelpsomme at de burde fått premie. De var nemlig tomme for dette preparatet jeg trengte og spurte først om det var greit å vente til lørdag? Tror ikke hundene mine vil sette pris på det, svarte jeg. Jakten på et apotek som hadde denne medisinen startet og en plass var det en pakke igjen, den ringte de og holdt av og jeg takket fint før jeg kastet meg i bilen.


Edle dråper

Vel hjemme gikk jeg rett i nakkeskinnet på hundene og fikk plassert disse dråpene på huden deres, nå er det bare å vente.

HELDIGVIS går ikke disse krypene på mennesker, ei heller katt og godt er det, men likevel klør jeg bare av tanken.

Håper natta blir roligere enn den som var, for rett som det var våknet jeg labber som klødde og klødde OG KLØDDE!!! Kan jo ikke akkurat kjefte på stakkarene heller, de kan jo ikke noe for det.

Middelet holder også flått unna og det kan jeg like 😎

#hundelus #hund #kjæledyr #yorkie #veterinær 
 

2 kommentarer

frodith

30.03.2017 kl.19:55

Æsjameg! Ja, det må vel finnes noe sånt for dem også :-/

Veronica Rona Thomassen

30.03.2017 kl.20:04

frodith: Desverre ja. Kan ikke få understreke nok hvor happy jeg er for at de ikke går på mennesker

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits