Elsker og hater IKEA

Uansett hvor mange ikea turer jeg tar, klarer jeg alltid å gå meg litt vill på ikea og igår var var intet unntak. 

Gnagger til å ha i gangen, hvor så vi det? undret venninna mi. Vel, dumt å spørre et surrehue som tar på seg å guide oss gjennom hele overetasjen på nytt MEN vi fant frem og fikk noen bonusskritt på skrittelleren.

Målet var hyller jeg manglet i et fremskap på kjøkkenet og Malm sminkebord til frøkna strøken, en del luktelys og hva enn annet jeg helt sikkert bare MÅ ha, du vet vi MÅ alltid ha noe.

Idag har jeg dyrefor brukt formiddagen på å skru sammen sminkebord og nå har jeg jo trening i akkurat flatpakka møbler fra ikea, etter at vi monterte kjøkkenet selv.Nå håper jeg frøkna blir fornøyd, har nemlig ryddet hele rommet, vasket og bytta på seng, hengt opp lys i vinduet, kjøpt deilig duftlys, lite speil og brett som holder nettbrettet for henne, smart for ei som ser mye på youtube +++

#ikea #malm #sminkebord 

4 kommentarer

Helga Sriskantharajah

05.04.2017 kl.14:17

Ja, du... Ikea kan være en utfordring - men som oftest er dette en utfordring jeg takler fint. Jeg hater normalt å gå i butikker, men Ikea gjør noe med meg gitt. Finner alltid noe jeg MÅ ha :-)

Det ble fint med sminkebord hos din frøken strøken, da :-)

Veronica Rona Thomassen

05.04.2017 kl.14:29

Helga Sriskantharajah: Er jo gøy på ikea da, tross alt. Frøkna ble fornøyd og har alt tatt det i bruk, så da er oppdraget fullført og vellykket. Ha en strålende onsdag :)

Vera Lynn

05.04.2017 kl.21:27

Så flott at du/dere kom dere helskinnet ut fra IKEA, for der kan nesten gå seg bort hihihi!! Jeg skulle ha vært der jeg også, egentlig bare for å kjøpe noen esker med noen snertne matpakkeposer... Utsetter det litt, for jeg har ikke råd, til alt det andre som murakuløst klarer å finne veien opp i handlevogna :o))

Rommet til Frøkna ble skikkelig fint, så jeg tenker hun ble fornøyd når hun så det!

Veronica Rona Thomassen

05.04.2017 kl.21:29

Vera Lynn: Hehe ja det kan fort bli mer en brødposer om en går på ikea. Ja, hun ble fornøyd, så nå kan hun kose seg skikkelig på rommet.

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits