Haimat, det er meg det!

Badesesongen er ødelagt!!! Nei, det har ikke noe med at bikinikroppen ikke er i skarp rute, det har den ikke vært på mange år men en samtalen for noen dager siden har gjort meg lite lysten på å duppe så mye som en tå i havet.

shark
Licensed from: cynoclub / yayimages.com


 

Det startet vel med at jeg vokste opp i en epoke med filmer som Haisommer på lerretet, for ung til å gå på kino og se filmene men de kom jo ut på whs, den tidens dvd. Skrekkslagen gikk det opp for meg at det levde grusomme ting i sjøen, altså ikke bare sei og lofottorsk, men blodtørstige haier.

Pappa måtte overbevise meg om at disse skapnigene ikke eksisterte i farvann rundt oss og noen år senere løsnet frykten for haiangrep, litt i det minste.

Så her en dag begynner min svigersønn og datter å fortelle om en kjempehai som får en hvithai til å se ut som en møresild!!!! Kjempehaien spiste hval....OK, jeg er ferdig!!! Forskere tror den enorme haien ikke er utryddet og tydeligvis vet vi svært lite om hva som lever i dypet, vi kan mer om verdensrommet, og hva i huleste vet vi egentlig om det??? Med andre ord så bader det skumle saker i havet og vi kjenner ikke til farene som lurer der nede.

Å snakke om haier til meg rett før badesesongen er som å se en film om flystyrt like før take off! Med min tid i media fikk jeg med meg at hai og diverse andre mer eksotiske havarter har beveget seg nordover, rundt England var det gjort observasjoner om jeg ikke minnes feil og også her til lands dukker det opp arter som vanligvis ikke hører til her, både til lands og til vanns. Antagelig en avstikker med dårlig retningsans og ikke noe å ta på vei for..yeah right!!

Beach
Licensed from: kamchatka / yayimages.com


 

I mitt ynkelige hode lever tanker som,- Du kan være brennsikker på at en slik Gigahai finner veien inn til min fjord og når jeg bader min bikinikropp som ikke har vært klar på mange år så ser jeg jo mistenkelig ut som en liten hval, altså haimat!

Sunn fornuft er forsvunnet som dugg fra solen, jeg kjøper meg et plaskebasseng, ferdig snakka!!

Woman's feet in a bubble bath
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Bare å ta seg et bad i karet er skummelt nok nå.
 

Skulle jeg falle på sjøen så vil jeg bare si takk for alt og i told you so, for klart jeg blir hai-snacks eller jeg får et farkt og dør litt på meg av skrekken.

#hai #badesesong #hval #haimat #kjempehai #bikinikropp #plaskebasseng #sommer #haisommer 

5 kommentarer

Laurie Deline

21.04.2017 kl.12:14

Er så enig med deg. Høres ut som meg selv når jeg leser dette hehe

Laurie Deline

21.04.2017 kl.12:15

Er så enig med deg. Høres ut som meg selv når jeg leser dette hehe

Veronica Rona Thomassen

21.04.2017 kl.12:23

Laurie Deline: Det nytter ikke å være fornuftig, skrekken sitter der og om jeg mot formodning skulle vasse i sjøen så kommer jeg til å speide etter hai

Vera Lynn

22.04.2017 kl.14:55

Du er som meg da skjønner jeg... Jeg var på Colloseum kino her i Oslo, som den gang bare hadde en sal, som var gigantisk med matchende lerret, å så Haisommer no 1, og ble vettskremt. Har alltid vært den første til å stupe ut i sjøen, når sommeren kom. Ikke etter Haisommer nei, nå er det bare basseng på meg.

Veronica Rona Thomassen

22.04.2017 kl.15:25

Vera Lynn: Klartr knapt gå over stuegulvet etter at jeg så filmen men så var jeg bare 7år også da. Lurte meg å se den på whs.

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits