Drakampen om marsvin

Frøken strøken er ikke kjent for å gi seg med det aller første når hun har fått noe for seg og denne gang var intet unntak. 

- Mamma!!!! Kan eg få marsvin????

NEI!!! Eg vil ikkje ha gnagere i hus.

Der kunne det sluttet men dette var bare den spede begynnelse av evig mas, løfter og informasjon om marsvin. Jeg minnet om jobben som følger med, lyder, lukter, mat og stell og ikke minst kos og aktiviteter, for det kan ikke bare være ett marsvin men to da de ikke trives alene.

Frøkna gav seg ikke, hun ble noe roligere men all tytingen hadde fått meg til å tenke. Skal jeg la henne få muligheten? Gi henne ansvar og stole på at hun fikser dette? Selvsagt kan ikke ei på 11 år sitte med hele ansvaret, jeg må ta høyde for å bidra og hjelpe men sånn ellers blir dette frøken strøken sine gnagere.

Jeg søkte på nettet etter å ha googlet marsvin opp og ned, på finn dukket to søstre opp, søte og tamme. Jenta som eier dem har fått for mye å ta seg til og ønsket å selge videre sine marsvin med utstyr til noen med bedre tid. Jeg sendte mail og joda, de var ledige. 


To søstre
 

Etter skolen skal vi hente to marsvinsøstre. Frøkna er overlykkelig og den lykken håper jeg varer lenge. Hun er god mot dyr og er den som lærer hundene triks. Mia kan gi labb, ligg og sitt og gå bak, high five og danse på to. Timmi kunne ikke ta hys så nå har hun lært han det. Katta er ikke noe poeng i å lære noe, selvlært og egen som Joey er, men hun forbarmer seg over han og skjemmer han bort når hun kan.


Søt og sjarmerende. Undrer på hvilken personlighet hun er?
 

Konklusjonen er at jeg tror marsvinene kommer til å bli lykkelige hos sin nye venn og jammen så gleder også jeg meg til å kose og stelle med disse nye familiemedlemmene.

#marsvin #gnagere #kjæledyr #søstre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

39, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits