Hytta som ble hus


Gravingen begynte og ett år med kontinuerlig arbeid.


Etter graving og planering var det tid for å støype deler av første etasje i nybygget, ringmur og gulv til dobbel garasje og plate til nytt bad og gang.


Sene kvelder. Her legges det opp til vannbåren varme.


I løpet av sommeren ble nybygget tett. Vi rakk å grunne og male ett strøk før høsten kom, da startet arbeidet inne hvor mesteparten er selvgjort. 

Å gjøre mest mulig selv er besparende men krevende. Det har blitt mange, mange timer med arbeid, forandringer er gjort underveis og en lever i prosjektet. 


Ny inngang, likevel går jeg som oftest inn og ut den gamle som nå befinner seg i kjøkkenet.


Den gamle inngangen. Døren vil bli byttet men enn så lenge får den stå. 


Garasjen er vi godt fornøyd med. Greit å få bilene inn når vi får dager med snø og frost. Ellers er gubben sugen på å skaffe seg MC, da blir det vel mekking og stell, regner med Golfen må stå ute uansett vær.


 Veldig fornøyd med terrasse ut fra stuen i 2.etg og med like stor terasse ut fra rommet til frøkna som er under stua i 1.etg.


Terassen ut fra kjøkkenet i den gamle delen, denne skal bygges ut i sommer og blir godt over dobbel så stor. Da blir det god plass til grilling og kos da vi tilsammen har seks unger, fem av dem er voksne.


Kjøkkenet. Er høyt under taket, vises ikke på bildet. Taket skal males lyst da det er trehvitt enda og noen små detaljer skal på plass før det er 100%. 


Veldig fornøyd med stekeovn og micro. Dette er et ikea kjøkken og vi monterte det selv, skal ikke legge skjul på at det er et flatpakket helvete. Men, fornøyd med resultatet. Jeg bruker ovnen mye og gikk for en av de dyreste modellene og angrer ikke på det.


Skapene inneholder to kjøl oppe og to frys nedre del. Kjøkkenet befinner seg i den delen som vat stue før.

Nå gjenstår noe listing, som ikke er kjekkeste jobben men det som får det hele til å se ferdig ut, litt pjusk her og der men alt i alt feridg. Takstmann har vært og satt en takst vi ble veldig fornøyd med og byggelån avsluttes. Hytta er med andre ord blitt hus.

#hyttetilhus #vibygger #bolig #sveio #hjem #garasje #hytte #hus #gjørdetselv 
 

4 kommentarer

Monica

04.06.2017 kl.16:34

Så flott :)

Veronica Rona Thomassen

04.06.2017 kl.16:52

Monica: Takk!!!

Siw

04.06.2017 kl.22:00

Sååå koselig da <3 og kjøkkenet ser nydelig ut :) Må gjerne legge ut flere bilder av det ;) Ønsker deg en fin kveld <3

Veronica Rona Thomassen

04.06.2017 kl.22:09

Siw: Takk! Kommer nok flere innlegg av både hus, kjøkken og innredning.

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

40, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits