Frøken strøken er treffsikker!!!

Frøken strøken gav ikke fred igår, hun ville til skytebanen! En gutt fra klassen gikk på skyting og nå ville hun også. Njaaaaaaaaa....jeg drog på det. ~ Gidda det nå? Før sommerferien..., sa jeg. Men hun fikk som hun pleier smiska seg til en tur.

~ Vi stikker bare bort og sjekker litt, få litt info, sier jeg.

En god halvtime etterpå står frøkna med ei rifle mellom hendene, ladd med fem skudd kaliber 6,5. Det vil si, en kan skyte hjort og elg med dette våpenet.

Jenta kan vise seg å ha talent også for å treffe blink og ikke bare fotballmål. 

Det aller første skuddet!!! Kan neeeeesten ikke bli bedre.

Men ikke nok med at frøkna har funnet ny hobby, gubben slo nesten salto når han fikk høre at her kunne han skyte med hagla si hver onsdag og torsdag! Vi som nesten er nabo til skytebanen har levd i troa på at banen ble brukt til et ungdomslag og ikke for alle OG hagle. 

Idag skal vi tilbake. Gubben har blåst støvet av hagla, så nå ser det ut til at vi som familie har funnet en aktivitet alle kan delta i, jada, jeg også. For hvor tror dere frøkna har arvet treffsikkerheten ifra?

#skytebane #hagle #rifle #skyting #sveio #førde #blink #hobby #aktivitet #jakt #jeger 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

40, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits