Firmafest igår, dødsangst idag!

 

Våknet til lyden av at urinblæra var på vei til å briste og tro du meg når jeg sier, å føte seg noe sted som helst når fjordacideren har sendt promillen til nye høyder mens du sov.... 

Doturen var krevende men vellykka, tilbake i senga, liggende i fosterstilling ble det klinkende klart at jeg nå var dehydrert. TØRST! Stønn, tung pust og små klynk er lyder som kan forekomme på soverommet men da av helt andre årsaker, nå var det dødsangsten som hadde tatt meg, for ville jeg leve ut dagen var jeg pøkka nødt å stokke meg ut på kjøkkenet og tappe på mer fukt til den nå knusktørre hjernen min.

Kjøkkenturen ble som en kamp mot toppen av Everest, det gikk akkurat nok oksygen opp til den lille rosina som gjemmer seg under topplokket mitt, at jeg kom på å fyre i meg en paracet før jeg returnerte til camp. 

Klokka ti kviknet legemet som lå ved siden av meg til og lyden av kaffetrakteren var kjærkommen. Formen ble raskt bedre da andre koppen med kaffe var inntatt, en dusj, litt ryddings, et par brødskiver og jeg var klar til å hente frøken strøken. 

På vei hjem igjen skjer det, magen slår seg vrang, halsbrann fra en annen verden eskalerer og den bringer med seg en følese av farkt og hetekav! Kunne trodd det var syredunken jeg hadde pøst av dagen før. 

Etter en syrekamp, brekninger og hvil er jeg nå relativt oppegående igjen, Titralac og vann med honning er mine venner ikveld. Om det blir flere fester? Garantert! Barnefri? Helt sikkert. Fyll? Nei takk, helst aldri mer. Jeg fikk en påminner om hvorfor jeg stor sett holder meg langt unna alkohol, den er som gift i skrotten min. Et lite glass vin, en liten likør attåt kaffien kan jeg gå med på, bare ikke nå, eller neste uke eller uka etter. 

#fest #fjordacider #full #halsbrann #alkohol #avholds 

 

 

 

6 kommentarer

Torunn

12.06.2017 kl.12:07

Håper du har en fin ukestart :)

Veronica Rona Thomassen

13.06.2017 kl.00:34

Torunn: hehehe, joda den ble ikke så verst.

Vera Lynn

12.06.2017 kl.20:30

Jeg føler med deg, har vært der, kjent det på kroppen og alt det der... Av samme grunn, pleier jeg å ta bil på fest å holder meg til alkoholfritt. Når andre er i grisedårlig form dagen etter, har jeg det velding fint :o)) Håper denne dagen var bedre :o))

Veronica Rona Thomassen

13.06.2017 kl.00:35

Vera Lynn: Sånn har det vært med meg også, frem til lørdag hvor jeg joina de som supte. Bil og alkoholfritt i fremtiden.

ann sissel

12.06.2017 kl.21:27

einaste trøsta er...det går over....

Veronica Rona Thomassen

13.06.2017 kl.00:36

ann sissel: klynk, det er heldigvis bedre nå, sett vekk fra at mensen tok til. Den ene avløser det andre

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

40, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits