Ferietid og bloggen får hvile

Det er ferietid! Tid til familien, gjøre ting ute når været tillater det og det blir VELDIG sene netter for ingen alarm trenger stå på.  

Jeg blogger fint lite i disse dager, er så mye annet å ta seg til enn å tenke over neste innlegg. En aldri så liten oppdatering kan du likevel få herfra. Ikke vært på reis til nå men drar til Østlandet på torsdag. Der skal jeg kose meg med familie og venner noen mil utenfor Lillehammer. Ellers går det i finish-arbeid på kåken, det blir også bygget en relativt stor terrasse i skrivende stund. 

Sommerværet har vært så som så men noen dager glimter til så bålpanna har vært varm og det har jeg også. Fått sol i ansikt, armer og ben mens resten av skroget er kledelig melkehvit! Er jeg hjemme så finner du meg i slaskeklær, dagens outfit bryr meg fint lite når en går og soser rundt hjemme. 

Ferie for meg er å droppe tanken på tid, hva klokka er og bære være. Hverdagen slår fort nok inn. 

Håper du koser deg SKIKKELIG og så kommet det innlegg fra denne kanten noe oftere fremover. 

 

4 kommentarer

Hege Kristin

17.07.2017 kl.14:24

så fint bilde!

Veronica Rona Thomassen

17.07.2017 kl.21:41

Hege Kristin: takk

Vera Lynn

17.07.2017 kl.15:55

Sommeren er den tiden på året man skal prioritere å gjøre noe annet, enn å sitte med nesen ned i PC'n i flere timer. Selv har jeg et veldig avslappet forhold til bloggen, og fortviler ikke om jeg ikke blogger på noen dager. Har man noe som er mer spennende å gjøre enn å sitte inne, så gjør man det. Kos deg, og nyt ferietiden videre :o))

Veronica Rona Thomassen

17.07.2017 kl.21:43

Vera Lynn: Akkurat nå har frosten tatt meg, sommeren asså! Bilen er til en liten fix og torsdag bærer det avsted. Tar livet ganske som d faller seg. Kos deg masse du også.

Skriv en ny kommentar

Veronica Rona Thomassen

Veronica Rona Thomassen

40, Haugesund

Evig optimist! Går det ikke bra så går det vel over. Jordnær og glad i mat, meninger har jeg nok av men klarer holde noen for meg selv. Spør så får du svar, har ikke fått munnkurv enda. Jeg er mamma til fire, har en gubbe så god som gull. Jeg sliter med helsa, fibromyalgi som jeg ikke er helt fornøyd med å ha. Er ikke typen til å gi opp, småsta, stort sett i godt humør men kan til tider være skikkelig pissesur sånn helt uten grunn. Jeg mener selv å være allsidig, liker dyr og derfor har jeg to hunder og en mons. Trives best på landet men med byen i sånn passe umiddelbar nærhet. Skriver om alt, blir lett engasjert i samfunnsdebatter. Vurderer politikken men klarer ikke velge parti. Snap: rona1605 Instagram: veronicarona

Kategorier

Arkiv

hits